Acasă » Despre

Despre

Numele Ammiel provine din limba ebraică și înseamnă oamenii lui Dumnezeu, semnificație pe care o credem în tot adevărul, deoarece El ne-a numit copii ai Lui.

Ne-am născut pe 11 Ianuarie 2014, când, undeva, în zona Moldovei, mai întâi numai cu 5 persoane, ulterior cu toți cei 8 membri ai grupului, am făcut ca visul nostru să devină realitate: o realitate de care ne bucurăm și noi astăzi, prin harul lui Dumnezeu.

Timpul a trecut repede, dar cu folos. Începuturile au fost mai dificile; a fost nevoie de sacrificiu, dar a meritat. Am interpretat piese pentru lauda lui Dumnezeu în majoritatea locurilor unde am fost invitați, am participat la un Concert Muzical organizat de Biserica Adventistă Mișcarea de Reformă, în Sibiu și în anul 2016 am înregistrat un album muzical, intitulat El e speranța mea, care conține cele mai frumoase 12 piese ale formației noastre din acel timp.

Doar doi dintre noi am studiat muzica, dar dorim din toată inima să-L lăudăm pe Dumnezeu cu ce avem mai bun. Deși suntem la distanță unul de celălalt și facem sacrificii ca să ne întâlnim pentru repetiții o dată la două săptămâni, suntem ca într-o familie: familia Grupului Ammiel. Aici, sub coordonarea lui Cosmin și cu străduința fiecăruia dintre noi, am început și continuăm cele mai frumoase momente din viața acestei formații.

Muzica ne-a unit și tot ea ne motivează să mergem înainte.

Și, până la urmă, ce este muzica? 

Un răspuns căruia nu i s-a pus niciodată vreo întrebare.

De aceea, să lăsăm răspunsul să atingă inimile noastre!